Gyoza ( Japanese dumpling) 博多は一口餃子😁

I made fried Gyoza ( Japanese dumpling) with mom’s homemade recipe.
The basic filling includes pork, napa cabbage, cabbage, nira, dried shiitake mushroom, garlic, and ginger. Especially, dried shiitake mushroom is an essential ingredient for mom’s recipe.
Chinese dumpling is famous boiled one, however, Japanese classic cooking style with gyoza fried in oil.
We often eat frozen gyoza, because it’s so easy and good taste, but sometime I miss mom’s taste.

82019079_2274040149565523_300685446302662656_o

81870127_2274040072898864_4183137888189284352_o

 

こんにちは!今回は餃子を作ってみました!
博多は一口餃子が有名な街です!美味しい餃子屋さんを見つけるも良し、9Fのラウンジでみんなで作っても良しです!😁
お友達・家族とそんな旅行も良いかもですね

 

あわせて読みたい

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です